Καρότσι Smart Baby Coccolle Finley Sand beige (έως 22 κιλά)

Κωδικός προϊόντος: 360-324032144
169,99 

Σε απόθεμα

Απολαύστε ατελείωτες βόλτες με το καρότσι Finley! Εγκεκριμένο από τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας καροτσιών, αυτό το προϊόν προσφέρει μια σειρά από ιδιότητες που το κάνουν ακαταμάχητο: το δυνατό αλλά ελαφρύ πλαίσιο, οι ογκώδεις τροχοί και η θέση ύπνου είναι πραγματικά δυνατά σημεία.

Το καρότσι Finley έχει γενναιόδωρες διαστάσεις για ένα αθλητικό καρότσι, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για χρήση από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Είναι εργονομικό, στηρίζεται πλήρως στην πλάτη, άρα εξασφαλίζει άνετη θέση ύπνου ανεξαρτήτως ηλικίας. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με ζεστό κάλυμμα ποδιών, κατάλληλο ειδικά για την κρύα εποχή. Ο γενναιόδωρος θόλος διαθέτει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και το παράθυρο εξαερισμού, έτσι ώστε να αποφευχθεί η υπερθέρμανση στη ζεστή εποχή. Το καλάθι αγορών είναι μεγάλο, όλα τα πράγματα του μωρού βρίσκουν θέση σε αυτό.

Για να παρέχει ασφάλεια στο μικρό, το καρότσι είναι εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας 5 σημείων. Στα διαλείμματα βάδισης, το κεντρικό φρένο εξασφαλίζει σωστή στάση. Το δίπλωμα γίνεται με το ένα χέρι και το μέγεθος μετά το δίπλωμα είναι κατάλληλο τόσο για αποθήκευση όσο και για μεταφορά. Οι τροχοί XXL από αφρό EVA είναι κατάλληλοι για κάθε τύπο εδάφους. Το καρότσι είναι εύκολο και διαισθητικό στο χειρισμό, είναι τέλειο για κάθε οικογένεια.

Κύρια χαρακτηριστικά:

-μεγάλο πλαίσιο αλουμινίου

-Ζάντες XXL από αφρό EVA

– ποιοτικά υλικά

– δίπλωμα με το ένα χέρι

– άνετο, εργονομικό και με θέση ύπνου

– χρησιμοποιήσιμο έως 22 κιλά

-Θόλος με προστασία UV

– ανοίγματα εξαερισμού

Μενού