Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αποστέλλουμε την παραγγελία σας άμεσα κι εσείς πληρώνετε κατά την παραλαβή της από το courier στο σπίτι σας, την μεταφορική εταιρία ή στο ταχυδρομείο.

Στην νησιωτική Ελλάδα και σε κάποιους περιφερειακούς προορισμούς οι τοπικές μεταφορικές εταιρίες δεν αναλαμβάνουν την λήψη αντικαταβολών οπότε για τα μεγάλου μεγέθους δέματα γίνεται προπληρωμή σε τράπεζα ή με κάρτα . Μικρά και μεσαίου μεγέθους δέματα μπορούν να σταλούν αντικαταβολή σε κάθε προορισμό με τα συνεργαζόμενα courier .

Η χρέωση κόστους αντικαταβολής είναι 2 € ανά αποστολή για παραγγελίες μικρότερες των 69 € ανεξαρτήτα από το βάρος τους.

Η αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 69,00 € είναι δωρεάν.

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μετά την παραγγελία σας τα προϊόντα δεσμεύονται για σας για τρεις (3) εργάσιμες ημέρες. Στο διάστημα αυτό επιλέξτε μια από τις παρακάτω τράπεζες και καταθέστε το ποσόν της παραγγελίας σας :

 • EUROBANK: 0026.0497.92.0200002556
  IBAN : GR90 0260 4970 0009 2020 0002 556
 • ALPHA BANK: 840-00-2002-003786
  IBAN : GR20 0140 8400 8400 0200 2003 786
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5255 065955 519
  IBAN : GR46 0172 2550 0052 5506 5955 519
 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 765 400428 01
  IBAN : GR70 0110 7650 0000 7654 0042 801

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΜΠΡΑΤΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Μην παραλείψετε να μας αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας ,συμπληρώνοντας το , στη θέση “αιτιολογία κατάθεσης” του δελτίου, για να μπορεί να ταυτοποιηθεί η κατάθεση με την παραγγελία.

Κοινοποιήστε μας την κατάθεση στέλνοντας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info@paidikospiti.gr. Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να μας στείλετε το αντίγραφο της τράπεζας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με απλό email για να μας ενημερώσετε για την κατάθεση. Εμείς θα το ελέγξουμε και θα σας αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ – ( και με έως 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ )

Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα παραγγελίας με τα απαραίτητα στοιχεία

 • τον αριθμό της κάρτας
 • την ημερομηνία λήξης
 • το όνομα που αναγράφετε στην κάρτα
 • τον κωδικό ασφαλείας

Η συναλλαγή πραγματοποιείτε με απόλυτη ασφάλεια στο περιβάλλον της EUROBANK, που προστατεύει τα δεδομένα της κάρτας σας , καθώς δεν μας κοινοποιεί  τον πλήρη αριθμό της κάρτας ούτε τον κωδικό της σε καμία φάση της συναλλαγής .

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Eurobank e-Commerce” της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA , MASTERCARD , MAESTRO και VISA ELECTRON.
Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας με VISA ή MASTERCARD σε μέχρι 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ για ποσά από 50 € και άνω. Συμπληρώστε το σχετικό κουτάκι στη φόρμα της EUROBANK και το ποσόν της παραγγελίας σας επιμερίζεται αυτόματα σε μηνιαίες ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (Με την προϋπόθεση ότι η κάρτας σας υποστηρίζει δόσεις) ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας ως εξής:

 • από         1 –   49,99 € = 1 δόση
 • από      50 –   99,99 € = 2 άτοκες δόσεις
 • από    100 – 299,99 € = 3 άτοκες δόσεις
 • από   300 – 599,99 € = 6 άτοκες δόσεις
 • από   600 € και άνω = 12 άτοκες δόσεις

ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου ή email ,τα προϊόντα δεσμεύονται για σας για τρεις (3) εργάσιμες ημέρες. Το διάστημα αυτό μπορεί να παραταθεί με την πληρωμή του 20% της συνολικής αξίας της παραγγελία σας ως προκαταβολή. Ενημερώστε μας τηλεφωνικά για τον χρόνο παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα μας, από την προηγούμενη ημέρα για να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία.

Όλες οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα  www.paidikospiti.gr  συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.

Τρόποι αποστολής

Προϊόντα με αξία πάνω από 69 € και κανονικό μέγεθος/βάρος αποστέλλονται με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

 • Στα ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ το κατάστημα επιλέγει τον τρόπο αποστολής, ανάλογα με το μέγεθος, το βάρος και το σημείο παράδοσης.
 • Σε κάποια προϊόντα, τα δέματα έχουν πολύ μεγάλο μέγεθος ή βάρος και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ. Σε αυτά τα προϊόντα υπάρχει σχετική σήμανση και η αποστολή τους γίνεται μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία για την διευκρίνηση του συμπληρωματικού κόστους μεταφοράς, ανάλογα με τον προορισμό και το μέγεθος/βάρος που έχει το προς αποστολή προϊόν. Στα παραπάνω ογκώδη προϊόντα είναι πιθανόν να μην υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.
 • Τα χωρίς χρέωση μεταφορικών βαριά ή πολύ ογκώδη δέματα αποστέλλονται πάντοτε με εταιρίες μεταφορών καθώς δεν είναι δυνατόν να σταλούν με courier.
 • Δέματα με μέτρια μεγάλο όγκο ή βάρος αποστέλλονται με εταιρίες μεταφορών εκτός αν γίνει διαφορετική προσωπική συνεννόηση πριν την αποστολή. Εξαίρεση αποτελούν δέματα με ογκομετρικό ή πραγματικό βάρος από 5 έως 15 κιλά που κατά περίπτωση μπορεί να αποστέλλονται με το Courier όταν αυτό είναι αναγκαίο.

Αποστολή με COURIER

 
(Συνεργαζόμενα COURIER : SPEEDEX , ELTA courier , Γενική Ταχυδρομική)

 • Tα δέματα με μικρό και μεσαίο όγκο και βάρος γίνονται δεκτά από τα courier οπότε αποστέλλονται με αυτόν τον τρόπο. Με αυτό τον τρόπο αποστολής τα δέματα παραδίδονται στο σπίτι σας.
  Από 69,00 και πάνω είναι ΔΩΡΕΑΝ η αποστολή με courier σε δέματα έως 2 κιλά.
  Εάν η παραγγελία είναι κάτω από 69 € (δέμα κάτω από 2 κιλά),το κόστος αποστολής προεξοφλημένου πακέτου είναι 3,50 € και υπολογίζετε στο τελικό ποσόν του καλαθιού.
 • Στα δέματα από 3 κιλά και πάνω όταν ο πελάτης επιθυμεί συγκεκριμένα αποστολή με courier, τα δέματα επιβαρύνονται με κάποιο εξτρά κόστος ανά κιλό, ανάλογα με την υπέρβαση όγκου και βάρους και την εταιρία courier που θα χρησιμοποιηθεί.
 • Εκτός από το πραγματικό βάρος σε κιλά , τα courier λαμβάνουν υπόψη τους και το ογκομετρικό βάρος ενός δέματος , αν το δέμα έχει δυσανάλογα μεγάλο όγκο για το βάρος του και χρεώνουν ανάλογα .
  Το ογκομετρικό βάρος προκύπτει από έναν διεθνή τύπο μεταφορών ( cm πλάτους x cm μήκους x cm ύψους /5000 ).

Με εταιρία μεταφορών

Όλα τα μεγάλα κιβώτια αποστέλλονται με εταιρίες μεταφορών καθώς δεν είναι δυνατόν να σταλούν με courier. Τα δέματα παραλαμβάνονται από το γραφείο της μεταφορικής εταιρίας από τους πελάτες σε περιφερειακές , δυσπρόσιτες περιοχές. Στην Αθήνα , Θεσσαλονίκη και σε πολλούς άλλους αστικούς προορισμούς γίνεται διανομή κατ΄οίκον χωρίς εξτρά χρέωση. Στην αποστολή με μεταφορική εταιρία η εξόφληση με αντικαταβολή είναι δυνατή στους περισότερους προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας (με ελάχιστες εξαιρέσεις) καθώς και στην Κρήτη. Στην νησιωτική χώρα δεν αποστέλλονται δέματα μέσω μεταφορικής με αντικαταβολή .

( Για την παράδοση στην οικία σας , ειδικά σε μη αστικούς προορισμούς πρέπει να συνεννοηθείτε με την με τον τοπικό αντιπρόσωπο της μεταφορικής , για τον χρόνο και το πιθανό έξτρα κόστος που σας αναλογεί.)

Με δικό μας όχημα

Όλα τα δέματα εντός Κατερίνης εάν το επιθυμείτε μπορούν να έρθουν στο σπίτι σας χωρίς χρέωση και ανεξάρτητα από την αξία τους. Για το υπόλοιπο του νομού Πιερίας καθώς και για τους νομούς Θεσσαλονίκης – Ημαθίας – Λαρίσης η μεταφορά παιδικών επίπλων αλλά και άλλων ογκωδών αντικειμένων μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννοήσεως και ανάλογα με την αξία της παραγγελίας και την απόσταση από την έδρα μας.

Χρόνος Αποστολής

Ετοιμοπαράδοτα προϊόντα

Όλα τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα αποστέλλονται αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη μέρα από την παραγγελία , ανάλογα με την ώρα που έγινε η παραγγελία και τον τρόπο αποστολής.

Προϊόντα κατόπιν παραγγελίας

Τα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας αποστέλλονται χωρίς καθυστέρηση μόλις γίνει η παραλαβή από το κατάστημα μας. Ο προβλεπόμενος χρόνος παραλαβής για τα αντικείμενα που είναι διαθέσιμα στις Ελληνικές αντιπροσωπείες είναι 2-7 ημέρες , ενώ προϊόντα αναμενόμενα από το εξωτερικό και έπιπλα κατά παραγγελία έχουν χρονοδιάγραμμα αναμονής από 10 έως 30 ημέρες.

Από την αποστολή μέχρι την παραλαβή

Ο χρόνος από την αποστολή μέχρι την παραλαβή του προϊόντος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τόπο κατοικίας του πελάτη και τον τρόπο αποστολής και είναι από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες.

Εξαιρέσεις

Εξαίρεση από τα παραπάνω χρονοδιαγράμματα μπορεί να υπάρξει κατόπιν εκτάκτων καταστάσεων (καιρικά φαινόμενα , απεργίες , κλείσιμο οδών κλπ) ή κατόπιν διαφορετικής συνεννόησης με τον πελάτη.

Κράτηση προϊόντος

Κράτηση και Αποστολή προϊόντος σε μεταγενέστερη ημερομηνία

Στην περίπτωση που τα αντικείμενα που επιθυμείτε ενδέχεται να εξαντληθούν σύντομα από το απόθεμα μας και θέλετε να κάνετε κράτηση , ή είναι προϊόντα που παραγγέλλονται  από εμάς στον κατασκευαστή τους ειδικά για εσάς (π.χ. βρεφικά έπιπλα) ή απλά θέλετε να επωφεληθείτε από την τωρινή τιμή και να παραλάβετε το προϊόν σε μεταγενέστερο χρόνο, είναι απαραίτητη η  πληρωμή του 20% της αξίας , ως προκαταβολή , για να οριστικοποιήσετε και να δεσμεύσετε την παραγγελία σας. Όταν έρθει η ώρα της αποστολής , μας εξοφλείτε το υπόλοιπο ποσόν τραπεζικά ή σας το αποστέλλουμε με αντικαταβολή , ανάλογα με την βούληση σας και τον τόπο κατοικίας σας . Η αποστολή φυσικά είναι άμεση μιας και το προϊόν είναι κρατημένο για εσάς.

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Κατά κανόνα τα προϊόντα μας δεν παρουσιάζουν προβλήματα και η ανάγκη για περεταίρω δράση δεν είναι συχνή. Αν όμως συμβεί να παραλάβετε κάποιο προϊόν που είναι ελαττωματικό ή δεν γνωρίζετε με ποιο τρόπο να το χειριστείτε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα στο 23510 73171 για να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα σας , δίνοντας σας τις κατάλληλες πληροφορίες και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε περεταίρω ταλαιπωρία. Σε περίπτωση που χρειαστεί ολική ή μερική αντικατάσταση του εργοστασιακά ελαττωματικού αντικειμένου η επιστροφή πρέπει να γίνει με την ίδια μεταφορική εταιρία και τα μεταφορικά έξοδα θα επιβαρύνουν το κατάστημα μας. Εάν το πιθανό πρόβλημα αναφερθεί σε εμάς σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός (1) μήνα από την αποστολή του προϊόντος το κόστος μεταφορικών της επιστροφής αλλά και της αντικατάστασης του προϊόντος βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.
Το κόστος για τυχόν ανταλλακτικά χρεώνεται μετά το πέρας της όποιας εργοστασιακής εγγύησης.

Επιστροφή προϊόντος χωρίς ελάττωμα

Η επιστροφή ή η αλλαγή προϊόντος χωρίς ελάττωμα, που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος στην αποστολή , αλλά γίνεται λόγω αλλαγής βούλησης (επειδή απλά αλλάξατε γνώμη) , γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη όσον αφορά τα μεταφορικά και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και επιστρέφετε μαζί με όλα τα συνοδευτικά του έγγραφα (απόδειξη , δελτίο αποστολής , φυλλάδιο οδηγιών ). Το μέγιστο διάστημα για την παραπάνω ενέργεια ορίζετε σε δεκαπέντε (15) μέρες από την παραλαβή του προϊόντος και προϋποθέτει την προηγούμενη κοινοποίηση σε μας , τηλεφωνικά ή με email , της πρόθεσης σας να προβείτε στην επιστροφή. Στην περίπτωση αυτή τα χρήματα σας επιστρέφονται αμέσως μόλις γίνει η παραλαβή από εμάς και ο έλεγχος του επιστρεφομένου αντικειμένου. Μετά από την πάροδο των δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή δεν είναι δυνατή η επιστροφή προϊόντων χωρίς εργοστασιακά ελαττώματα.

Επιστροφή προϊόντος για αλλαγή μεγέθους

Τα προϊόντα με νούμερα ( συνήθως υπνόσακοι και ρουχαλάκια) στην ιστοσελίδα μας αναγράφουν στην περιγραφή και το μήκος υφάσματος του κάθε ρούχου ανά νούμερο καθώς η ηλικία δεν προσδιορίζει απόλυτα την ανάπτυξη που έχει το κάθε παιδάκι . Εάν παρόλα αυτά έχετε επιλέξει μέγεθος που δεν αντιστοιχεί στο παιδάκι σας και θέλετε να το αλλάξετε πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για να γίνει η κράτηση του σωστού μεγέθους και συνεννόηση για το μέσο που θα χρησιμοποιηθεί. Τα έξοδα αντικατάστασης λανθασμένου μεγέθους παραγγελίας βαρύνουν τον πελάτη εκτός εάν έχει αποσταλεί από δικό μας λάθος διαφορετικό μέγεθος από αυτό που έχει ζητηθεί. Η ενημέρωση μας για λάθος νούμερο πρέπει να γίνει στον συντομότερο κατά το δυνατόν χρόνο και το προς επιστροφή προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.

Μενού