Πολιτική επιστροφής-αλλαγής προϊόντων

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Κατά κανόνα τα προϊόντα μας δεν παρουσιάζουν προβλήματα και η ανάγκη για περεταίρω δράση δεν είναι συχνή. Αν όμως συμβεί να παραλάβετε κάποιο προϊόν που είναι ελαττωματικό ή δεν γνωρίζετε με ποιο τρόπο να το χειριστείτε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα στο 23510 73171 για να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα σας , δίνοντας σας τις κατάλληλες πληροφορίες και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε περεταίρω ταλαιπωρία. Σε περίπτωση που χρειαστεί ολική ή μερική αντικατάσταση του εργοστασιακά ελαττωματικού αντικειμένου η επιστροφή πρέπει να γίνει με την ίδια μεταφορική εταιρία και τα μεταφορικά έξοδα θα επιβαρύνουν το κατάστημα μας. Εάν το πιθανό πρόβλημα αναφερθεί σε εμάς σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός (1) μήνα από την αποστολή του προϊόντος το κόστος μεταφορικών της επιστροφής αλλά και της αντικατάστασης του προϊόντος βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.
Το κόστος για τυχόν ανταλλακτικά χρεώνεται μετά το πέρας της όποιας εργοστασιακής εγγύησης.

Επιστροφή προϊόντος χωρίς ελάττωμα

Η επιστροφή ή η αλλαγή προϊόντος χωρίς ελάττωμα, που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος στην αποστολή , αλλά γίνεται λόγω αλλαγής βούλησης (επειδή απλά αλλάξατε γνώμη) , γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη όσον αφορά τα μεταφορικά και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και επιστρέφετε μαζί με όλα τα συνοδευτικά του έγγραφα (απόδειξη , δελτίο αποστολής , φυλλάδιο οδηγιών ). Το μέγιστο διάστημα για την παραπάνω ενέργεια ορίζετε σε δεκαπέντε (15) μέρες από την παραλαβή του προϊόντος και προϋποθέτει την προηγούμενη κοινοποίηση σε μας , τηλεφωνικά ή με email , της πρόθεσης σας να προβείτε στην επιστροφή. Στην περίπτωση αυτή τα χρήματα σας επιστρέφονται αμέσως μόλις γίνει η παραλαβή από εμάς και ο έλεγχος του επιστρεφομένου αντικειμένου. Μετά από την πάροδο των δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή δεν είναι δυνατή η επιστροφή προϊόντων χωρίς εργοστασιακά ελαττώματα.

Επιστροφή προϊόντος για αλλαγή μεγέθους

Τα προϊόντα με νούμερα ( συνήθως υπνόσακοι και ρουχαλάκια) στην ιστοσελίδα μας αναγράφουν στην περιγραφή και το μήκος υφάσματος του κάθε ρούχου ανά νούμερο καθώς η ηλικία δεν προσδιορίζει απόλυτα την ανάπτυξη που έχει το κάθε παιδάκι . Εάν παρόλα αυτά έχετε επιλέξει μέγεθος που δεν αντιστοιχεί στο παιδάκι σας και θέλετε να το αλλάξετε πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για να γίνει η κράτηση του σωστού μεγέθους και συνεννόηση για το μέσο που θα χρησιμοποιηθεί. Τα έξοδα αντικατάστασης λανθασμένου μεγέθους παραγγελίας βαρύνουν τον πελάτη εκτός εάν έχει αποσταλεί από δικό μας λάθος διαφορετικό μέγεθος από αυτό που έχει ζητηθεί. Η ενημέρωση μας για λάθος νούμερο πρέπει να γίνει στον συντομότερο κατά το δυνατόν χρόνο και το προς επιστροφή προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.

Μενού