1. Αρχική
  2. /
  3. Στη ΒΟΛΤΑ
  4. /
  5. ΒΡΕΦΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ
  6. /
  7. Καροτσάκια ελαφρά & καλοκαιρινά
  8. /
  9. Καρότσι Smart Baby Coccolle Arella Jet black με αυτόματο κλείσιμο(έως 22 κιλά)

Καρότσι Smart Baby Coccolle Arella Jet black με αυτόματο κλείσιμο(έως 22 κιλά)

Κωδικός προϊόντος: 360-324033160
159,99 

Σε απόθεμα

Με το καρότσι Coccolle Arella, οι καθημερινές βόλτες γίνονται αξέχαστες περιπέτειες. Αυτό το καρότσι έχει σχεδιαστεί για παιδιά έως 22 κιλά και ξεχωρίζει για τα χαρακτηριστικά, την υψηλή λειτουργικότητα και την ασυναγώνιστη ευελιξία του. Η αυτόματη αναδίπλωση μετατρέπει το καρότσι σε ένα προϊόν που δεν μπορεί να λείπει από το οπλοστάσιο των απανταχού γονιών.

Ρυθμιζόμενο σε 4 θέσεις στην πλάτη και χρησιμοποιήσιμο έως 22 κιλά, το καρότσι Arella είναι κατάλληλο τόσο για μωρά όσο και για παιδιά που μεγαλώνουν. Τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο το προϊόν είναι καλής ποιότητας, με λειτουργία γρήγορου στεγνώματος και το καπιτονέ κάνει τη χρήση άνετη για κάθε ηλικιακή ομάδα. Η ζώνη ασφαλείας 5 σημείων παρέχει την απαραίτητη προστασία στο καρότσι. Το καλάθι αγορών είναι γενναιόδωρο και έχει χωρητικότητα 2 κιλών. Ο σκελετός του καροτσιού είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο, υλικό ανθεκτικό, αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ.

Ο θόλος του καροτσιού έχει γενναιόδωρες διαστάσεις, προσφέροντας προστασία UV από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η υπερθέρμανση μπορεί να θεωρηθεί παρελθόν επειδή το καρότσι είναι εξοπλισμένο τόσο με παράθυρο αερισμού στο θόλο όσο και με άνοιγμα στο πίσω μέρος του προϊόντος.

Το καρότσι Arella διαθέτει λειτουργία αυτόματης αναδίπλωσης. Πατώντας απλά και άνετα δύο κουμπιά, το προϊόν διπλώνει γρήγορα και καταλαμβάνει λίγο χώρο, ώστε να μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε ταξίδι ή να χρησιμοποιηθεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Με βάρος μόλις 7,8 κιλά, το καρότσι μπορεί να χειριστεί πολύ εύκολα και θα βρει τη θέση του ακόμα και στα πιο μικρά σπίτια ή αυτοκίνητα. Οι τροχοί είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό υλικό που εξασφαλίζει ομαλή οδήγηση σε κάθε τύπο εδάφους.

Κύρια χαρακτηριστικά:

– αθλητικό καρότσι χρησιμοποιήσιμο έως 22 κιλά

– συμπαγής αυτόματη αναδίπλωση

-4 θέσεις στην πλάτη

– ποιοτικά υλικά, κατάλληλο πάπλωμα

-Θόλος με εξαερισμό και προστασία UV

– μειωμένο βάρος

– σκελετό αλουμινίου, εγκεκριμένο με τα τελευταία πρότυπα της Ε.Ε

– Ανθεκτικοί, αθόρυβοι τροχοί, κατάλληλοι για κάθε έδαφος

Μενού